Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι / Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι : Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · κορινθια · αλεποχωρι · μεγαρα · λουτρακι · διακοπη κυκλοφοριασ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα.

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι / Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι : Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · κορινθια · αλεποχωρι · μεγαρα · λουτρακι · διακοπη κυκλοφοριασ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα.. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της δευτέρας, σε δασική έκταση στην περιοχή κουταλά στην κορινθία. Δραματικη η κατασταση που ζουν απο εχθεσ το βραδυ πολλοι οικισμοι αναμεσα στο αλεποχωρι και τα μεγαρα, τωρα και στη βοιωτια, λογω των πολλαπλων μετωπων που εμφανιστηκαν σχεδον ταυτοχρονα στο σχινο και επεκτεινονται. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · κορινθια · αλεποχωρι · μεγαρα · λουτρακι · διακοπη κυκλοφοριασ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32.

Ο καιρός τώρα σε μέγαρα. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 00:42. Bi3tbbnxjppplm / η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · κορινθια · αλεποχωρι · μεγαρα · λουτρακι · διακοπη κυκλοφοριασ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι
Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι from media.enikos.gr
«προσωπική δικαίωση η έκβαση για το γπσ μεγάρων». Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Η πρόσφατη φωτιά στα γεράνεια όρη, που σάρωσε στο διάβα της δάσος, καλλιέργειες, σπίτια και περιουσίες από το σχίνο και το αλεποχώρι έως και λίγο πριν τα μέγαρα, αποτιμήθηκε ως η πιο καταστροφική, από άποψη καμένης δασικής έκτασης, πυρκαγιά της τελευταίας 10ετίας. Απομάκρυνση των πολιτών από ένα ακόμα οικισμό. Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Σύμφωνα με το προγνωστικά στοιχεία του εαα/meteo.gr, άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει κατέβει «χαμηλά» στο αλεποχώρι μεγάρων. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες.

Απομάκρυνση των πολιτών από ένα ακόμα οικισμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της δευτέρας, σε δασική έκταση στην περιοχή κουταλά στην κορινθία. Η φωτιά ξέσπασε στα γεράνεια όρη και βρίσκεται πάνω από κατοικημένη περιοχή. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · κορινθια · αλεποχωρι · μεγαρα · λουτρακι · διακοπη κυκλοφοριασ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα. Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίτερα, συνταξιούχος ιερέας, ηλικίας περίπου 70 ετών, στο αλεποχώρι διδυμοτείχου, όταν κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, παρασύρθηκε από τρακτέρ που έφερε και καλλιεργητικό μηχάνημα. Bi3tbbnxjppplm / η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Posted on 21 μαΐου 2021. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Δραματικη η κατασταση που ζουν απο εχθεσ το βραδυ πολλοι οικισμοι αναμεσα στο αλεποχωρι και τα μεγαρα, τωρα και στη βοιωτια, λογω των πολλαπλων μετωπων που εμφανιστηκαν σχεδον ταυτοχρονα στο σχινο και επεκτεινονται. Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 00:42. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Υπό έλεγχο η φωτιά στο αλεποχώρι μεγαρέων. Εντολή δόθηκε στους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Bi3tbbnxjppplm / η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Ημερησιο Προγραμμα Δραστηριοτητων - BOA
Ημερησιο Προγραμμα Δραστηριοτητων - BOA from baseoutdooractivities.com
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο σπαθοβούνι στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 38 πυροσβέστες. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 00:42. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32.

Εντολή δόθηκε στους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα.

Οι δημοσιογράφοι του σκαϊ σε πλήρη αντιδιαστολή με τη #φωτια στο μάτι, τώρα στο #αλεποχωρι αναρωτιούνται αν… τα καμμένα σπίτια ήταν ασφαλισμένα (πορτοσάλτε) και σπεύδουν να διαψεύσουν τους… Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Με τον καπνό από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στον σχίνο κορινθίας να έχει «σκεπάσει» τον ουρανό σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, το υπουργείο υγείας συστήνει τη λήψη Διώχνουν τον κόσμο για αθήνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει κατέβει «χαμηλά» στο αλεποχώρι μεγάρων. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 00:42. Η φωτιά ξέσπασε στα γεράνεια όρη και βρίσκεται πάνω από κατοικημένη περιοχή. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε πριν από λίγα λεπτά. Φωτια τωρα αλεποχωρι φωτιά κορινθία: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι της δευτέρας, σε δασική έκταση στην περιοχή κουταλά στην κορινθία. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Ο καιρός τώρα σε μέγαρα.

Η φωτιά ξέσπασε στα γεράνεια όρη και βρίσκεται πάνω από κατοικημένη περιοχή. Πριν από λίγο οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποιήθηκαν με ντουντούκες να εκκενώσουν το αλεποχώρι με προορισμό την αθήνα. Η πυρκαγιά έχει κατέβει «χαμηλά» στο αλεποχώρι μεγάρων 21 μαΐου 2021 Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίτερα, συνταξιούχος ιερέας, ηλικίας περίπου 70 ετών, στο αλεποχώρι διδυμοτείχου, όταν κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, παρασύρθηκε από τρακτέρ που έφερε και καλλιεργητικό μηχάνημα. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21.

Ημερησιο Προγραμμα Δραστηριοτητων - BOA
Ημερησιο Προγραμμα Δραστηριοτητων - BOA from baseoutdooractivities.com
Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 00:42. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. «προσωπική δικαίωση η έκβαση για το γπσ μεγάρων». Υπό έλεγχο η φωτιά στο αλεποχώρι μεγαρέων. Ειδήσεις, νέα και επικαιρότητα για φωτια από το huli.gr. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι που ξεπερνούν τα 80 χιλιόμετρα την ώρα. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Με τον καπνό από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στον σχίνο κορινθίας να έχει «σκεπάσει» τον ουρανό σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, το υπουργείο υγείας συστήνει τη λήψη

Bi3tbbnxjppplm / η φωτιά στο σχινο κορινθίας τωρα οπως φαίνεται απο αλεποχωρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι που ξεπερνούν τα 80 χιλιόμετρα την ώρα. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Με τον καπνό από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στον σχίνο κορινθίας να έχει «σκεπάσει» τον ουρανό σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, το υπουργείο υγείας συστήνει τη λήψη Η πρόσφατη φωτιά στα γεράνεια όρη, που σάρωσε στο διάβα της δάσος, καλλιέργειες, σπίτια και περιουσίες από το σχίνο και το αλεποχώρι έως και λίγο πριν τα μέγαρα, αποτιμήθηκε ως η πιο καταστροφική, από άποψη καμένης δασικής έκτασης, πυρκαγιά της τελευταίας 10ετίας. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Απομάκρυνση των πολιτών από ένα ακόμα οικισμό. Τραγικό θάνατο βρήκε νωρίτερα, συνταξιούχος ιερέας, ηλικίας περίπου 70 ετών, στο αλεποχώρι διδυμοτείχου, όταν κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, παρασύρθηκε από τρακτέρ που έφερε και καλλιεργητικό μηχάνημα. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Δραματικη η κατασταση που ζουν απο εχθεσ το βραδυ πολλοι οικισμοι αναμεσα στο αλεποχωρι και τα μεγαρα, τωρα και στη βοιωτια, λογω των πολλαπλων μετωπων που εμφανιστηκαν σχεδον ταυτοχρονα στο σχινο και επεκτεινονται. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στα γεράνεια όρη με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη, με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους που έφταναν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει κατέβει «χαμηλά» στο αλεποχώρι μεγάρων φωτια τωρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες.